onsdag den 29. august 2012

Her er en rigitg god opskrift, som er rigtig god, og simpel at lave. Jeg har selv lavet den, og det smager rigtig godt. Man skal bare huske at læse HELE opskriften. Tomaterne skal nemlig først marineres i en time.
Her er den:

Ingredienser - til 4 personer

 
 
  
 
 
 
   karse 
  salt og peber 

 

Fremgangsmåde

Skær toppen af tomaterne og hul dem forsigtigt ud med en teske - men pas på at du ikke beskadiger frugtkødet og skindet. Kom eddike, salt og peber i de udhulede tomater og lad dem marinere i en times tid. Hæld så eddiken ud og lad tomaterne dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Læg salatbladene på 4 små tallerkener og anbring en tomat ovenpå (skær evt. en lillebitte skive af, så den får en lille flade at stå på). Smag mayonnaisen til med en anelse sennep – den må ikke dominere – og fordel den i tomaterne. Fyld dem så med rejerne og pynt med en lille top karse. Server lunt brød til.
Denne utroligt enkle ret er en virkelig delikatesse, den er meget kalorielet – og den kan ikke mislykkes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar